Clinic en Persconferentie voor Kinderen bij Opening Beachvolleybalvelden

 

In het kader van het programma Maatschappelijke Waarde Topsport, waarin zichtbaarheid van (top)sport, inspiratie en kennisoverdracht centraal staan, heeft Topsport Metropool een clinic en persconferentie voor kinderen georganiseerd.

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe beachvolleybalvelden op het Zuiderpark in Den Haag op 13 mei 2024 werden kinderen uit de omgeving uitgenodigd om dit feestelijke evenement bij te wonen. Voor hen werd een speciale kids persconferentie gehouden, waar ze de unieke kans kregen om in gesprek te gaan met topsporters. De jonge deelnemers stelden vragen over het leven van een topsporter, hun uitdagingen en hoogtepunten.

Daarnaast vond er een clinic plaats in deze gerenommeerde topsportaccommodatie, gericht op kinderen uit de buurt. Tijdens deze clinics kregen de kinderen de kans om te trainen als echte topsporters en de sfeer van topsportfaciliteiten te ervaren. Onder begeleiding van topbeachvolleyballers, ontvingen de kinderen technische training en inspiratie. Het doel van deze clinics was om kinderen te laten zien wat er mogelijk is in de wereld van topsport en hen te inspireren.

Het was een geslaagde dag met veel enthousiaste kinderen die met een vrolijk gezicht weer naar huis gingen.