Nieuwe beachvolleybalvelden geopend op Sportcampus Zuiderpark

13 mei 2024

 

Vandaag zijn de  nieuwe beachvolleybalvelden feestelijk geopend door wethouder Sport Hilbert Bredemeijer, de Nederlandse Volleybalbond, Topsport Metropool en de spelers van Beach Team Nederland.

 

 

De eerste bal op de nieuwe velden werd – symbolisch – gespeeld door sportwethouder Bredemeijer en de spelers van Beach Team Nederland, waarna er een demonstratiewedstrijd plaatsvond.  Er waren ook tientallen kinderen uit de omgeving van het sportcomplex aanwezig die in een heuse kidspersconferentie de spelers van het hemd van het lijf mochten vragen. Aansluitend vond een clinic plaats.

 

De nieuwe beachcourts bieden de spelers van Beach Team Nederland optimale trainingsfaciliteiten, en bewoners en fans kunnen ook genieten van de trainingen.

 

Met deze nieuwe velden bevestigt Den Haag haar positie als dé beachvolleybalstad van Nederland, een sport die nauw verbonden is met de stad. De nieuwe beachcourts bieden de spelers van Beach Team Nederland optimale trainingsfaciliteiten, en bewoners en fans kunnen ook genieten van de trainingen.

 

Lees het volledige artikel van Nevobo

Nieuwe beachvolleybalvelden geopend op Sportcampus Zuiderpark